Voor ouders

Maak je je zorgen om je kind? Heb je het gevoel dat je kind ander gedrag vertoont of vastloopt? Komen jullie er zelf thuis niet uit? Een oudercoach kan jullie helpen!

Kinder– of pubercoaching is laagdrempelige en praktische begeleiding voor kinderen en jongeren; oudercoaching richt zich op ouders.

Oudercoach Cathelijne Sterenberg

Ben je onzeker over je ouderschap? Heb je moeite met loslaten en/of ben je bang om de grip op de situatie te verliezen? In hoeverre projecteer jij als ouder je angsten en frustraties op je kind(eren)? Je bent zelf ook van harte welkom voor een coachingsessie! Ik kan je inzicht geven in de rol die jij als ouder hebt in de dynamiek van het gezin en de relatie met je kind(eren). Ook kan ik je tips en adviezen geven met betrekking tot de opvoeding, betere communicatie en meer rust en harmonie. En als je je vastlopende kind zelf weer vooruit wilt helpen, kan ik je handvatten geven en ondersteunen.

Kennismaken

Ouders, jullie zijn belangrijk in de wereld van jullie kind! Vaak valt er nog veel winst te behalen in de communicatie en interactie met jullie kind. Onderschat dit niet. Het is niet gemakkelijk om hulp of advies te vragen, maar de meeste ouders zeggen achteraf: ‘Had ik dit maar eerder gedaan!’ Neem daarom vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of intake.