Cathelijne Sterenberg

Cathelijne Sterenberg Coaching voor kinderen, pubers en ouders in de regio Meppel

Ik ben Cathelijne Sterenberg, getrouwd en moeder van een eigen-wijze dochter. Na ruim 23 jaar in de advocatuur werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden.

Sterenberg Coaching
voor kinderen, pubers én ouders

Ik liet me omscholen tot kindercoach en opende mijn praktijk. Niet omdat het moest, maar omdat het ‘klopte’. 

De stap naar mijn coachingspraktijk kwam niet uit de lucht vallen. Mijn leven lang al gaat mijn belangstelling en bovenal mijn hart uit naar mensen, hun karakters en de manier waarop ze met problemen omgaan. Het omgaan met problemen is een kunst! Wanneer je met je problemen weet om te gaan vanuit jouw eigenheid, ontstaat groei en verdieping.

Eerder deed ik een studie Praktische Psychologie en Grafologie, waarbij het analyseren van mensen en hun karakter centraal staat.  Tijdens de opleiding tot kindercoach ontdekte ik dat ik bij het coachen van kinderen, pubers en ouders alle eerder opgedane kennis en inzichten met elkaar kon verbinden en hiermee viel alles op zijn plek.